Connect with us

Restart News

Crimă oribilă în Drobeta-Turnu Severin

Un caz șocant a înspăimântăt locuitorii Muncipiului Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit decedat în locuința tatălui, suspectându-se că ar fi vorba de o crimă săvârșită cu sânge rece, chiar de tatăl său, în vârstă de 80 de ani.
Din declarațiile medicilor care au constatat decesul, se pare că victima a fost ucisă cu numeroase lovituri de cuțit și topor.

Cel care a alertat autoritățile, a fost chiar ginerele bătrânului, cel pe care l-a sunat făptașul și i-a spus că și-a ucis propriul fiu.

Am aflat din surse că între cei doi existau mereu conflicte și că fiul îl agresa frecvent pe bătrân, sustrăgându-i în mod repetat bunuri și bani, iar într-un moment de tulburare și exasperare, bătrânul, nemaiputând suporta relele tratamente ale fiului său, ar fi recurs la gestul extrem.

Criminalul fusese de profesie contabil și în prezent încă mai ținea contabilitatea câtorva firme, mărturisesc vecinii.

Făptașul a fost ridicat de polițiști și prezentat judecătorilor, care se vor pronunța în privința măsurilor care se impun.

În continuare se fac cercetări, în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru a se stabilii cu exactitate toate cauzele ce au dus la săvârșirea tragicului eveniment.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze