Connect with us

Sistem Bolnav

VIRGIL POPESCU ÎL CAUTĂ DISPERAT PE SIMION, LIDERUL AUR, SĂ-I DEA BĂTAIA PE CARE I-A PROMIS-O

După ce a intrat în moarte clinică, politic vorbind, Virgil Popescu are o zvâcnire, la auzul numelui liderului AUR, George Simion. Deranjat de declarațiile acestuia, despre mafia din energie de pe vremea când V.P. era mare ministru, acesta îi dă o replică de-a dreptul usturătoare, dusă către penibil, lui Simion.

Din ceea ce scrie pe pagina sa de politician, Virgil Popescu pare să îl caute pe liderul AUR cu lumânarea. Scăpat odată de bătaie, când era el mare ministru, chiar la Tribuna Parlamentului, acesta îl caută disperat pe Simion să îl încinte, căci altfel, nu se explică insistența sa.

Lipsit acum de  SPP-iști care îi păzeau fizicul, marele ministru apus al PNL Mehedinți, riscă să primească, în sfârșit, un cap în gură de la scandalosul Simion. Să fie circ, că țara așteptă să fie condusă de circari.

Și ca să încheiem pornind de la tema autorului, venim și noi cu un proverb românesc: Prostul nu e prost destul, până nu e și fudul!

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze