Niciun comentariu

DOI BĂRBAȚI DIN MEHEDINȚI SUNT ACUZAȚI DE FURT ȘI TĂIERE ILEGALĂ DE LEMNE

Un bărbat de 57 ani, din comuna Corlățel, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că la începutul lunii ianuarie a tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure aflată sub administrația Ocolului Silvic Vânju Mare.

Polițiștii au efectuat în data de 14 ianuarie o percheziție la domiciliul bănuitului, de unde au ridicat o cantitate de 2.49 mc material lemnos. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, iar pentru 60 de zile i s-a aplicat măsura controlului judiciar.

Din probatoriul administrat în cauză a reieșit faptul că acesta, la data de 06 ianuarie a.c., ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure ce aparține Ocolului Silvic Vânju Mare, situată în extravilanul comunei Corlățel. In baza mandatului emis de Judecătoria Vânju Mare, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bănuitului unde au identificat cantitatea de 2.49 mc material lemnos ce a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea unei măsuri preventive, pe numele acestuia fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile,” transmite IPJ Mehedinți

Extinzând cercetările, polițiștii au reținut la data de 15 ianuarie un alt bărbat, în vârstă de 61 de ani, din orașul Vânju Mare. Acesta este suspectat de complicitate și delapidare în aceeași cauză. Astăzi, 16 ianuarie, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, urmând să se decidă asupra măsurilor preventive ce i se vor aplica.

Cercetările sunt coordonate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: furt de lemne, ipj mehedinți, padurar, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed