Connect with us

Administrație

30 MILIOANE LEI PENTRU COMUNELE BREZNIȚA-OCOL ȘI PONOARELE

Primarii comunelor Breznița-Ocol și Ponoarele, Cătălin Drăghici și Georgică Pătrașcu au semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractele de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din cele două comune, în valoare de 30 de milioane lei.

” În Breznița-Ocol, se vor moderniza peste 10 km drumuri sătești în Șușița și Jidoștița. Contractul are o valoare de 21 167 120 lei, 16 milioane fiind fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, iar 5 167 120 lei urmând să fie contribuția din bugetul local.De asemenea, în comuna Ponoarele, se vor moderniza 12,7 km drumuri în satele: Ceptureni, Cracul Muntelui, Proitești, Dealul Băluții, Gărdăneasa-Brânzeni, Răiculești și Martinești. Valoarea totală a contractului semnat astăzi este de 14 658 662 lei, 14 milioane fiind fonduri guvernamentale, iar diferența fiind din bugetul local „, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Prezent la semnarea contractelor, alături de cei doi primari mehedințeni, Aladin Georgescu a transmis susținerea și implicarea totală pentru dezvoltarea mediului rural. Condițiile s-au schimbat la nivelul județului Mehedinți în ultimii ani, pornind de la nevoile de bază, apă, canal și infrastructură. Investiții de amploare s-au realizat, iar altele, sunt în curs de realizare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze