Niciun comentariu


SE CONSTRUIESC DOUĂ CREȘE ÎN SEVERIN

Două creșe moderne urmează să fie construite anul acesta la Drobeta-Turnu Severin cu ajutorul fondurilor europene.

Primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu a participat astăzi la o întâlnire de lucru la Compania Națională de Investiții unde a fost prezent și Ministrul Dezvoltării Attila Cseke dar și reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.

Vorbim despre două creșe moderne care vor fi construite în Drobeta-Turnu Severin. Lucrările încep în primăvară, în luna martie, sunt două investiții importante pentru noi, ca și administrație. Copiii noștri au nevoie de cele mai bune condiții, mai ales atunci când vorbim despre preșcolari. Demersurile noastre s-au bucurat de sprijinul doamnei Manuela Pătrășcoiu, director al Companiei Naționale de Investiții, căreia îi mulțumesc pentru disponibilitate și susținere.” A declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin

Prin Planul Național de Redresare și Reziliență(PNRR) municipalitatea severineană atras peste 29 de milioane de lei pentru construirea a două creșe, una în Parcul Tineretului, pentru care ordinul de începere al lucrărilor va fi semnat la sfârșitul acestei săptămâni, iar cealaltă în zona Serpentina Roșiori.

Orașul Drobeta-Turnu Severin a devenit eligibil în acest program, deoarece există un număr mare de cereri pentru locurile din creșe, această situație regăsindu-se și la nivel național. Astfel, la Severin se vor construi două creșe moderne, anul acesta. De asemenea, în cadrul ședinței de astăzi s-au pus la punct detalii tehnice importante, pentru începerea lucrărilor la construirea creșelor prin programul guvernamental “Sfânta Ana”, implementat la nivel național.” A transmis Manuela Pătrășcoiu, director CNI 

Cele două creșe care urmează să fie construite la Severin vor fi dotate cu locuri de joacă, săli de festivități, dormitoare, bucătării, spălătorii, cabinete medicale, dar și spații de joacă în aer liber.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: drobeta turnu severin, primaria drobeta turnu severin, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed