Connect with us

Restart News

ATAC LA MÂNCARE, ÎN PLINĂ NOAPTE! HOȚII I-AU FURAT UNEI SEVERINENCE CASEROLELE CU PIFTII DE PE GEAMUL APARTAMENTULUI

În Drobeta-Turnu Severin, hoții nu se sfiesc să fure nici măcar mâncarea lăsată nesupravegheată! O tânără de 24 de ani a devenit victima unui astfel de atac neobișnuit și a ales să îi pună pe infractori la vedere, filmându-i în timp ce dădeau atacul la castroanele cu piftii!

În noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2024, camerele au surprins doi indivizi, în timp ce îi furau femeii mai multe caserole cu piftii. Incidentul a avut loc la blocul TV2 din zona Spitalului Județean de Urgență.

Pe imagini se vede cum cei doi infractori, cu fețele acoperite au luat caserole chiar de pe geamul apartamentului. 

Locatara dezvăluie că aceasta nu este prima dată când a căzut victimă furturilor. Hoții i-au furat pe rând, hainele de pe sârmă, oala cu sarmale și pe cea de ciorbă. Acum însă, a ajuns la capătul răbdării.

Am ales să postez asta pentru ca deja m-am saturat de acesti hoți care pentru o gură de mâncare aleg să fure în loc sa muncească cinstit. Țin să precizez că nu este prima dată. În decursul unui an am cumpărat peste 20 de seturi de oale de gătit și caserole. Nesimțirea cred ca are o limită. Știu că în lista mea se află persoane care îl cunosc și aș fi bucuroasă dacă mi-ar dezvălui și mie situația acestui individ. Probabil aș accepta să le gătesc o farfurie de mâncare și să le-o ofer decât sa mai fure la nesfârșit,” mărturisește femeia pe pagina sa de Facebook

Păgubita are de gând să meargă cu imaginile la poliție, dar face un apel și către comunitatea locală să o ajute să identifice hoții.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze