Connect with us

Restart News

INTERVENȚIA RAPIDĂ A UNUI TÂNĂR POMPIER, A SALVAT VIAȚA UNEI PERSOANE IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

Dovadă de curaj și devotament din partea unui pompier mehedințean, ajuns primul la un accident rutier produs pe dealul Balota!

În timp ce se îndrepta spre subunitatea sa, sublocotenentul Andrei Gavrilă a fost martorul accidentului și fără să ezite, a acționat prompt pentru a acorda primul ajutor victimei. 

Autoturismul accidentat risca să cadă într-o râpă, așa că tânărul a intervenit rapid.

Colegul nostru, sublocotenent Gavrilă Mirel Andrei, a intervenit fără ezitare, a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112 și a extras victima în afara zonei de pericol. Până la sosirea forțelor de intervenție, ofițerul a asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident,” transmite ISU Mehedinți 

S-au mobilizat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, împreună cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. 

Victima, conștientă și cooperantă, a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin pentru investigații suplimentare.

Sublocotenentul Gavrilă Mirel Andrei este absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, iar din luna decembrie este comandantul Stației de Pompieri Strehaia.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze