Niciun comentariu

ÎNCEPÂND CU DATA DE 8 IANUARIE SEVERINENII POT PLĂTI TAXELE ȘI IMPOZITELE PENTRU ANUL 2024

La Drobeta-Turnu Severin a început plata impozitelor și taxelor locale pe anul 2024. Acestea au rămas la nivelul din 2023, iar cei care le achită până la 31 martie beneficiază de reduceri.

Pe lângă plata direct la casierie, severinenii au la dispoziție și alte variante pentru a-și achita taxele și impozitele locale, astfel încât să fie evitată formarea de cozi la ghișeele Direcției Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Drobeta-Turnu Severin. Astfel, contribuabilii pot folosi aplicația Ghișeul.ro, aplicația Avansis Mobile, unde pot consulta și plăti integral sau parțial taxele și impozitele asociate rolului fiscal, ori prin virament bancar în conturile stabilite pentru fiecare operațiune în parte. De asemenea, severinenii au la dispoziție pentru plata taxelor și impozitelor și aparatele SelfPay amplasate la Severin Shopping Center, Cora și Evidența Populației cu sediul pe str. Decebal, nr. 12,” a transmis Aurel George Vlăduț, șeful Serviciului de Comunicare din cadrul Primăriei Drobeta-Turnu Severin

În cazul în care nu aveți posibilitatea utilizării metodelor de plată de mai sus, vă puteți prezenta fizic la casieriile Direcției Impozite și Taxe Locale aflate pe bd. Carol I, nr. 17 și în incintele piețelor Mircea și Crișan. 

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drobeta turnu severin, primaria drobeta turnu severin, restartnews, taxe si impozite

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed