Connect with us

Administrație

PARCAREA BAZINULUI DE ÎNOT  ESTE GATA

Bazinul de Înot din Drobeta-Turnu Severin a fost complet reabilitat și modernizat, printr-un proiect implementat de Compania Naționala de Investiții. Consiliul Județean Mehedinți a realizat, în cadrul lucrărilor de amenajare exterioară, o parcare, pentru cei care vor alege să frecventeze noua locație. 111 locuri de parcare pentru autoturismele celor care, vor alege să facă înot, ca hobby sau performanță. Parcarea este finalizată, președintele CJ Mehedinți a semnat recepția.

Aladin Georgescu- președintele Consiliului Județean Mehedinți

” Am semnat procesul-verbal de recepție a lucrărilor realizate la parcarea din imediata apropiere a  Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin. Este un obiectiv realizat de Consiliul Județean Mehedinți care completează investiția bazinului și este foarte utilă pentru cei care vor merge la bazin, dar și pentru cei care au alte activități în zonă.

Pe lângă suprafața care acoperă 111 locuri, s-au realizat spații verzi pe o suprafață de peste 200 mp, au fost montate 16 indicatoare rutiere, s-a realizat zid de sprijin pe 90 m lungime și gard de-a lungul a peste 100 m. Iluminatul pentru timpul nopții s-a realizat prin montarea a 12 stâlpi electrici și 20 corpuri de iluminat”, declară Aladin Georgescu.

În curând, Bazinul de Înot din Drobeta-Turnu Severin se va deschide publicului. După o perioadă de zeci de ani, în care s-a degradat, ceea ce era o paragină a devenit o clădire superbă. Mai sunt de făcut câteva mici lucrări pe parte de utilități, pentru a putea fi dat în folosință.

” Pe parcursul zilelor următoare se realizează probele pentru utilități, dar și cele de alimentare cu apă în cazul bazinului. Obiectivul va fi deschis după ce Compania Națională de Investiții va finaliza procedura de recepție a lucrărilor și va preda imobilul Consiliului Județean Mehedinți”, a încheiat președintele CJ.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze