Connect with us

Restart News

S-AU ALES CU DOSAR PENAL, DUPĂ CE AU FURAT LEMNE DIN PĂDURE

Doi bărbați au fost prinși de polițiști, după ce au furat lemne de pădure, din Ocolul Silvic Baia de Aramă. Materialul lemnos a fost recuperat, însă, hoții s-au ales cu dosar penal pentru furt.

” Polițiștii orașului Baia de Aramă au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 31 respectiv 38 ani, cercetați pentru infracțiuni la regimul silvic.Din cercetări a reieșit faptul că cei doi, în seara zilei de 19 decembrie a.c., au tăiat și sustras 6.21 mc material lemnos de diferite esențe, dintr-o pădure situată în extravilanul localității.Cantitatea de material lemnos în valoare de peste 5.000 lei a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Baia de Aramă.Bănuiții sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere fără drept și furt de arbori din fondul forestier național, iar în cursul zilei de 21 decembrie a.c., vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă cu propunerea unei măsuri preventive”, transmite IPJ Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze