Connect with us

Restart News

CARIERA DE POLIȚIST, PROMOVATĂ LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Polițiștii Serviciului Resurse Umane și Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au luat parte la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinți.

Polițiștii au prezentat oferta educațională a unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Această prezență la Bursa Locurilor de Muncă le-a permis tinerilor să afle mai multe despre oportunitățile de instruire și carieră din domeniul aplicării legii.

Până la sfârșitul perioadei de înscriere polițiștii mehedințeni vor desfășura permanen, activități de promovare a profesiei de politest, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și în unitățile de învățământ liceal. Menționăm faptul că înscrierile se fac exclusiv online, până la data de 05 noiembrie a.c., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@mh.politiaromana.ro. Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe pagina de internet a I.P.J. Mehedinți, la link-ul:  https://mh.politiaromana.ro.“ Transmite IPJ Mehedinți

De asemenea, detalii referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate gratuit la link-ul:  https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ . 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze