Connect with us

Administrație

O FEMEIE ÎN COMĂ DE GRADUL 4 A FOST TRANSPORTATĂ DE PE HELIPORT, DIN SEVERIN LA TIMISOARA

Prima intervenție pentru salvarea unei vieți a avut loc de pe Heliportul Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

” Un elicopter SMURD a preluat o pacientă de pe heliportul de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, fiind vorba despre prima intervenție pe heliportul nou construit.Femeia în vârstă de 40 de ani, aflată în comă de gradul 4, are o hemoragie cerebrală din cauza unei malformații preexistente fiind transferată la o unitate medicală din Timișoara. Echipajul care a preluat-o a venit de la Caransebeș și a decis să aterizeze pe heliportul nou construit pentru a scurta timpul până la tratamentul necesar pacientei aflată în stare foarte gravă. Nouă construcție este o șansă de care depinde viața pacienților aflați în stare gravă și îmi doresc să fie salvată femeia preluată astăzi de pe heliport, la fel cum îmi doresc să se întoarcă acasă sănătoși toți cei care vor pleca în intervențiile viitoare!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Construirea acestui heliport înseamnă o șansă mai mare la viață, pentru pacienții care nu pot fi tratați la Spitalul de Urgență Drobeta-Turnu Severin. Transportul lor către unități medicale care pot interveni rapid se face acum mult mai repede, grație posibilității de a trimite acești pacienți, cu elicopterele SMURD.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze