Niciun comentariu

PARCUL ALUNIȘ, MODERNIZAT CU FONDURI EUROPENE. LOCUL VA DEVENI CEA MAI MODERNĂ ZONĂ URBANĂ DIN SEVERIN

Parcul Aluniș din Drobeta-Turnu Severin urmează să intre într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.  Prin reamenajarea spațiului actual, în suprafață de peste 5 hectare se vor crea două zone distincte pentru petrecerea timpului liber. Una va fi dedicată activităților sportive și culturale. Aceasta va include mini terenuri de baschet și tenis, o zonă de gimnastică în aer liber, precum și o scenă modernă în interiorul fostului bazin, oferind un spațiu multifuncțional pentru evenimente și spectacole.

Cea de-a doua zonă va include o pădure urbană, unde va exista o pistă de biciclete, un loc de joacă special amenajat pentru cei mici, spații de picnic, și spații cu terase panoramice. Aceste facilități vor crea un mediu prietenos, cu multiple opțiuni de recreere pentru toate categoriile de vârstă.

Transformarea Parcului Aluniș reprezintă nu doar o investiție în spații verzi, ci și în calitatea vieții pentru comunitatea noastră. Ne vom bucura aici de spații dedicate sportului, activităților culturale, va fi un loc de petrecere a timpului liber, destinat tuturor categoriilor de vârstă. Vom avea un spațiu generos pentru picnic, un loc de joacă modern, piste pentru biciclete și aparate de gimnastică în aer liber,” a transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

Întreaga investiție se va realiza cu fonduri europene în valoare de peste 7 milioane de euro.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drobeta turnu severin, fonduri europene, parcul alunis, primaria drobeta turnu severin, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed