Connect with us

Restart News

CADOURI PENTRU COPIII DINTR-UN CENTRU DE PLASAMENT

Polițiștii mehedințeni au fost Moș Crăciun pentru o zi. Aceștia au vizitat un centru al DGASPC Mehedinți, unde sunt mai mulți copiii. Încărcați cu daruri, aceștia și-au propus să aducă un strop de bucurie, unor suflete uitate de familii. Dragoste și atenție sunt sentimentele de care au nevoie acești copii, acum, în prag de sărbători.

Prin solidaritatea polițiștilor mehedințeni, care au înțeles că orice gest simbolic aduce o bucurie imensă, și anul acesta au reușit să aducă Spiritul Crăciunului într-un centru de copiii din cadrul DGASPC Mehedinți. Așadar, cum Crăciunul este despre a ajuta și a dărui, polițiștii au reușit să aducă puțină bucurie în inimile copiilor. Le mulțumim colegilor care au contribuit la aducerea unui zâmbet pe chipul acestor copii, deoarece fericirea lor este și fericirea noastră”, ne transmite IPJ Mehedinți.

Bucuria sărbătorilor trebuie să o împărtășim cu familia, cu semenii noștri, dar mai ales cu cei care, nu au fost atât de norocoși ca noi.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze