Connect with us

Restart News

ZI DE 13, CU GHINION,TREI ACCIDENTE RUTIERE ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

Ziua de 13 a fost nefastă pentru câțiva șoferi, participanți la traficul rutier din Drobeta-Turnu Severin. Trei accidente au avut loc până la această oră, unul fiind soldat cu o victimă încarcerată.Femeia a ajuns la Spitalul Județean de Urgență.

” Detașamentul Drobeta intervine in municipiu, la un accident rutier (auto răsturnat) soldat cu o victima încarcerată, strada Serpentina Roșiori, zona Cadastru”, transmite ISU Mehedinți.

Un alt accident, de această dată, s-a produs în parcarea unei fabrici private.

” Detașamentul Drobeta intervine în municipiu, la un accident rutier produs între 2 autoturisme, în parcarea Societății Bordnetze”, comunică ISU Mehedinți.

Al treilea accident, două mașini s-au ciocnit, două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale.

” Detașamentul Drobeta intervine în municipiu, la un accident rutier(doua auto) soldat cu două victime, la intersectia străzilor Horațiu și Calomfirescu” , este cel de-a treia comunicare, ISU Mehedinți.

Din nefericire, această zi a fost cu real ghinion pentru șoferii și pasagerii autoturismelor implicate în accidente. Poate data de 13, graba și neatenția care ne-a cuprins în febra de dinaintea Crăciunului, au avut consecințe nedorite.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze