Connect with us

Restart News

S-A GÂNDIT SĂ-ȘI DECOREZE BRADUL CU GHIRLANDA FURATĂ DIN ILUMINATUL ORAȘULUI

Se pare că luminițele i-au luat ochii unui cetățean din Drobeta-Turnu Severin care a încercat să sustragă o ghirlandă ornamentală de pe un stâlp de iluminat din zona pietonală Crișan. Acesta a fost identificat de către un echipaj de poliție locală care a recuperat ornamentul și a sancționat cetățeanul corespunzător.

Un echipaj de poliție locală a identificat pe numitul J.G. în vârstă de 66 ani, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, care a desprins o ghirlandă ornamentală de pe un stâlp de iluminat situat pe zona pietonală Crișan în vederea sustragerii pentru uz personal.Împotriva persoanei în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 lei, prejudiciul fiind recuperat.”, a transmis Direcția de Poliție Locală Drobeta-Turnu Severin.

Operațiunea ” Ia ghirlanda, na ghirlanda” s-a încheiat cu o amendă pentru bărbat și cu recuperarea luminilor de Crăciun.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze