Niciun comentariu

RAZIE ÎN PIAȚA MIRCEA DIN CENTRUL MUNICIPIULUI, POLIȚIA ÎN ACȚIUNE

Traficanții de țigări au fost luați prin surprindere astăzi în timp ce își desfășurau activitatea ilegală într-una dintre piețele din municipiul Drobeta-Turnu Severin. Polițiștii au confiscat peste 3000 de țigări netimbrate.

“Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au acționat în zona pieței centrale din municipiu pentru prevenirea și combaterea contrabandei și comerțului ilicit cu produse din tutun. Polițiștii au legitimat 34 de persoane, au verificat 14 agenți economici, 7 autovehiculeși au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei.Totodată, au fost confiscate 3.120 de țigarete netimbrate, de diferite mărci.”, a transmis IPJ Mehedinți.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Aceste acțiuni au drept scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale de orice natură, prin depistarea, sancționarea sau luarea măsurilor legale față de persoanele care încalcă legislația incidentă domeniului respectiv.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: Contrabandă de țigări, ipj mehedinți, razie

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed