Connect with us

Restart News

TREI PERSOANE, DOI ADULȚI ȘI UN COPIL AU AJUNS LA SPITAL

Un alt accident s-a produs pe Drumul Național 56A, între Vânju Mare și Recea, între un autoturism și un TIR. Cele trei persoane din autoturism au ajuns la spital. Este vorba de doi adulți și un copil.

Cu puțin timp în urmă, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare au intervenit, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs pe DN 56A, între localitățile Vânju Mare și Recea. Pentru acordarea primului ajutor medical, la locul evenimentului au fost direcționate și două echipaje SAJ. În urma accidentului, în care au fost implicate un autoturism și un autotren, trei victime (doi adulți și un minor), conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin pentru investigații suplimentare. Pompieri militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului„, transmite ISU Mehedinți.

În ultimele zile, mai multe accidente rutiere au avut loc pe acest tronson. Din nefericire, într-unul dintre ele, două persoane, mamă și fiică, și-au pierdut viața.

sursa foto: ISU Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze