Connect with us

Restart News

CADOURI PENTRU ELEVII DIN NORDUL JUDEȚULUI DIN PARTEA COPIILOR GERMANI

În preajma sărbătorilor de iarnă, elevii din nordul județului  Mehedinți, din comunele Isverna, Ponoarele și Obârșia Cloșani, au avut parte de o mare surpriză. Aceștia au primit daruri de la copiii din Germania. Asociația Masa Rotundă 2 din Drobeta-Turnu Severin, alături de aceeași asociație din Germania, au colaborat pentru a aduce zâmbetul pe fețele zecilor de elevi din nordul județului. Aceștia au primi cadouri de la copiii germani care s-au gândit să le facă o bucurie în prag de sărbători.

Cadrele didactice, cât și directorii acestor unități de învățământ, s-au bucurat pentru copiii alături de care sunt în fiecare zi. Gestul de solidaritate, care a devenit deja o tradiție, atât la nivel național, cât și în județ, inspiră la fel de multă emoție de fiecare dată.

„A venit Moș Nicolae la copilași și le-a adus o mare bucurie în suflet. Mulțumim celor care s-au implicat, Asociației Masa Rotundă 2 Drobeta care s-a preocupat de starea de bine a elevilor în preajma sărbătorilor.”, a transmis Geta Lăscău, educatoare.

„Este o tradiție ca în fiecare an această asociație să vină și să acorde copiilor din școală noastră cadouri.”, a transmis Valentina Ajoca, director Școala Gimnazială Obârșia Cloșani.

Această acțiune, devenită deja tradiție, pentru Asociația Masa Rotundă 2 din Drobeta-Turnu Severin, se desfășoară în parteneriat cu alte asociații din Germani, în fiecare an. Anul acestea sute de mii de cadouri au fost împărțite în țară, iar o parte au ajuns și în Mehedinți.

„Cadourile sunt colectate în fiecare an de la copiii din Germania, prin intermediul celor 3 asociații, printre care și Masa Rotundă. Sunt aduse în fiecare an copiilor din România. Anul acesta au fost strânse 143 de mii de cadouri, care au fost aduse din Germania cu 34 de tiruri. Promisiunea lor este că fiecare cadou va fi pus în mânuțele unui copil. Nici un cadou nu va rămâne la noi, ele vor ajunge la copii.”, a transmis Camilo Popescu reprezentant Masa Rotundă 2.

Copiii au fost foarte bucuroși pentru că germanii s-au ținut de promisiune și în acest an și le-au oferit cadouri, cum o fac mereu în preajma sărbătorilor de iarnă.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze