Connect with us

Restart News

CASĂ ÎN FLĂCĂRI, ÎN COMUNA HUSNICIOARA

Ieri după-amiază, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Oprănești, comuna Husnicioara. 

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă de locuit și două clăi de fân. Pompierii militari au localizat și stins incendiul în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la vecinătăți. În timpul intervenției, pompierii au extras din casă două butelii pentru aragaz, înlăturând astfel pericolul de explozie. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.” Transmite ISU MEHEDINȚI

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat sau supraîncălzit.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze