Connect with us

Restart News

ROMÂNIA NOASTRĂ DE 1 DECEMBRIE: TRECUT, PREZENT ȘI VIITOR

Românașii Școlii Gimnaziale numărul 5 din Drobeta-Turnu Severin au organizat, în aceste zile, momente unice, în care au făcut o incursiune în istorie. Ateliere de lucru, concursuri, poezii și cântece patriotice, au îmbrăcat de emoție instituția de învățământ. Cei mai mici, copiii de grădiniță, împreună cu educatoarele, au arătat tuturor ce înseamnă să fii mic, dar cu o inimă mare de român.

Și elevii claselor de învățământ primar, sub îndrumarea învățătorilor, au pregătit un moment artistic, pentru a marca Ziua Națională a României, 1 Decembrie. Glasurile cristaline au creat nostalgie în rândul spectatorilor.

Mândria de a fi român se citește pe chipurile lor inocente.

Despre istorie și tradiții ne-au vorbit și elevii de gimnaziu, care au înțeles că, pentru a avea un prezent și viitor, trebuie să îți cunoști trecutul și predecesorii.O competiție dintre daci și romani a fost pusă în scenă.

Copiii au relizat diferite proiecte în grup, prin care au prezentat cunoștințe și informații din trecutul țării noastre, împreună cu profesorul de istorie.

Românașii și româncuțele Școlii Gimnaziale numărul 5 au pregătit aceste momente artistice unice, din dorința de a arăta că, fiecare dintre noi, mic sau mare, scriem o filă din istorie, în fiecare zi a existenței noastre.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze