Connect with us

Administrație

PARCUL NORD ORȘOVA VA FI COMPLET REABILITAT

Lucrările de modernizare de la Parcul din cartierul Nord al Orşovei sunt pe ultima sută de metri. Au fost instalate băncile şi coşurile de gunoi și se lucrează la partea peisagistică.Nici sportul pentru sănătate nu a fost uitat.

” O nouă etapă în procesul de reabilitare și modernizare a Parcului din cartierul Nord, de această dată etapa montării celor trei mese de tenis ( ping-pong) marca „Cornilleau” model 510 outdor ( de exterior) și plantarea arborilor ornamentali ( tuia și platan). Urmează însemânțarea gazonului în scurt timp”, transmite primarul Orșovei, Marius Stoica.

Lucrările continuă într-un ritm alert.

” Am intrat într-o nouă etapă a proiectului privind reabilitarea și modernizarea Parcului din cartierul Nord, etapa montării celor 50 de bănci și celor 20 de coșuri de gunoi. Deși suntem intr-un anotimp mohorât, culorile în care sunt vopsite băncile și coșurile de gunoi ne aduc aminte de primavara din sufletele noastre. Colorate să fie și zilele voastre de aici încolo, doar în culorile primăverii!”, transmite edilul orșovenilor.

Valoarea proiectului local este de aproximativ 2 milioane de lei, iar finanţarea a fost susținută de Consiliului Judeţean Mehedinţi. Până acum s-au efectuat lucrări de asfaltare, a fost refăcut sistemul de iluminat şi s-a montat o fântână arteziană. În perioada următoare se vor amenajeza spaţiile de joacă pentru cei mici şi se vor monta aparatele fitness.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze