Connect with us

Restart News

PROTEST SPONTAN LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA-TURNU SEVERIN

Angajații TESA, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin , au oprit lucrul, în această dimineață, acuzând inechități salariale și discriminări în drepturi.

Azi 22.11.2023 la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin a avut loc un protest spontan în cadrul căruia salariații TESA au refuzat începerea lucrului. Aceștia s-au adunat în fața Spitalului Județean scandând lozinci pentru stoparea discriminării salariale existentă la aceasta ora în sistemul de sănătate, între salariații TESA și celelalte categorii de personal din sistemul de sănătate.În concret revendicările salariaților TESA au ca obiect aplicarea în integralitatea a legii 153/2017 și acordarea drepturilor prevăzute în anexa VII la nivelul maxim de salarizare așa cum se aplică în prezent celorlalte categorii de personal din sănătate. De asemenea o alta revendicare constă în eliminarea acelor prevederi legale care permiteau stabilirea salariilor de baza ale personalului TESA din spitale, la nivelul funcțiilor contractuale din aparatul central al Ministerului Sănătății ”, transmite Uniunea TESA din sănătate.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze