Connect with us

Restart News

ȘOFERI BĂUȚI SAU DROGAȚI, PRINȘI LA VOLAN DE POLIȚIȘTI

Tot mai mulți șoferi inconștienți urcă la volan sub influența substanțelor interzise. În cursul zilei de ieri, spre exemplu, 3 șoferi au fost depistați de către polițiștii mehedințeni conducând sub influența drogurilor sau a alcoolului.

În urma sesizărilor făcute de către un participant la trafic, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a identificat, la intersecția străzii C. D. Ionescu cu aleea Brezniței, o persoană care conducea un autoturism aflându-se sub influența alcoolului.

“La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului Rutier care au identificat conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani, din Drobeta-Turnu Severin.În urma testării cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recolatrea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, a transmis IPJ Mehedinți.

De asemenea, polițiștii Secției Poliție Rurală Vânju Mare au depistat, în trafic, un bărbat de 55 de ani, din comuna Jiana, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în comuna Jiana, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valaore de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recolatrea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Mai mult decât atât, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare au oprit pentru control un bărbat de 32 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, în orașul Vânju Mare. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recolatrea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Pentru toți cei trei conducători auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze