Niciun comentariu

ȘANTIERUL NAVAL SEVERNAV VA FI REPREZENTAT LA TÂRGUL INDUSTRIEI NAVALE DIN OLANDA

La nivel internațional, se organizează anual diferite târguri de promovare a industriei navale din diferite țări. De acestă dată, întâlnirea celor care activează în acest domeniu are loc la Rotterdam, Olanda. O invitație de participare la acest mega eveniment a primit-o și ȘANTIERUL NAVAL SEVERNAV din Drobeta-Turnu Severin, oferind echipei posibilitatea de a încheia noi contracte de colaborare cu diferite țări. Fiecare țară are un stand de prezentare a ofertei.

Șantierul Naval Severnav, cu sprijinul Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE), este prezent în cadrul prestigiosului târg din industria navală – EUROPORT ROTTERDAM 2023.

Evenimentul se deruleaza in perioada 07 – 11 Noiembrie 2023 si adună companii de talie mondială din sfera industriei navale internaționale. Această participare oferă Santierului Naval Severnav o oportunitate deosebită pentru identificarea de proiecte colaborative inovatoare și, în același timp, furnizează un cadru propice pentru a se menține la curent cu cele mai recente tehnologii și inovații din domeniu. Ieri, Ambasadorul Romaniei in Tarile de Jos, dl. Lucian Fatu și Consilierul Economic al Ambasadei, dl. Mircea Borza, au onorat standul SEVERNAV de la EUROPORT 2023 cu o vizită deosebită punctand astfel importanța și impactul pozitiv al contribuției Santierului Severnav în industria navală. Santierul Severnav își exprimă recunoștința față de ARICE pentru susținerea oferita in vederea participării în cadrul târgului internațional – EUROPORT ROTTERDAM 2023″ , se arată în comunicatul companiei.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: Șantierul Naval Severnav

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed