Niciun comentariu

POMPIERII MEHEDINȚENI, DIN NOU PE PODIUM LA JOCURILE EUROPENE ALE POLIȚIȘTILOR ȘI POMPIERILOR

Lavinia Mariana Brebu și Adrian Bratu, au obținut din nou locuri fruntașe la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, ce s-au desfăşurat, anul acesta, în Spania.


Lavinia și Adrian, au urcat și de această dată pe podium, ca la fiecare participare, reușind să câștige nouă medalii, dintre care cinci la probele de înot şi patru la disciplina atletism.
Competiția, care a adunat cei mai pregătiți pompieri și polițiști din întreaga Europă, a fost un test al abilităților, rezistenței și agilității. 

Colega noastră a strălucit, și de această dată, Lavinia reușind să câștige cinci medalii, dintre care două de aur, două de argint și una de bronz. Ea a devenit campioană europeană la probele: 50 m – spate și 100 m – bras, fiind medaliată cu argint la 50 m – bras și 100 m – spate și bronz la 50 m – fluture.


Adrian Bratu, a obținut rezultate excelente, devenind campion european la atletism, probele de 400 metri și Lungime, câștigând medalia de argint la 100 metri și medalia de bronz la proba de 200 metri.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: isu mehedinti, jocurile europene, politisti, pompieri, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed