Connect with us

Restart News

POMPIER MEHEDINȚEAN, PE PODIUM, ÎN SPANIA

O nouă performanță la ,,Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness 2023”, pentru pompierul mehedinţean Lepădatu Ionuț, care a obținut medalia de argint la proba Fitness challenge Silver – echipe și locul 6 la categoria Senior Men’s Physique.

Cei mai buni sportivi s-au reunit în Santa Sussana, motivați de dorința de ocupa un loc pe podium.

“Cu ambiție și determinare, colegul nostru a reușit să demonstreze și de această dată că este valoros. Pentru Ionuț, sportul reprezintă în continuare un partener de încredere, furnizându-i forța necesară pentru îndeplinirea misiunilor de salvare a semenilor, a bunurilor și a mediului, și totodată oferindu-i claritatea pentru a lua cele mai bune decizii în momente critice.

În luna septembrie a acestui an, Ionuț a participat la Campionatul Național de Culturism şi Fitness, unde a câștigat trei medalii de aur, obținând titlul de campion național.

Colegul nostru a obținut numeroase medalii și titluri, fiind vicecampion european, campion balcanic absolut și multiplu campion național, reușind să obțină în anul 2019 medalia de bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.” Transmite ISU MEHEDINȚI

Concursul sportiv s-a desfăşurat în perioada 31 octombrie – 06 noiembrie, în Spania.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze