Connect with us

Administrație

SE ASFALTEAZĂ PARCAREA BAZINULUI DE ÎNOT DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

Lucrările de reabilitare la Bazinul de Înot au intrat pe ultima sută de metri. Acum se toarnă asfalt în parcarea din imediata apropiere a Bazinului. Reabilitarea și modernizarea amplă a obiectivului este realizată pentru severinenii care doresc să practice acest sport, înotul. Asfaltarea parcării este realizată Consiliul Județean Mehedinți, pentru a completa investiția în modernizarea Bazinului. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers la fața locului împreună cu deputatul Alin Chirilă și reprezentanții Consiliului Județean Mehedinți.

“Nu pot decât să mă bucur că vremea a ținut cu noi și în scurt timp lucrările se vor finaliza.Astăzi a început așternerea primului strat, cel de binder, urmează uzura, iluminatul, marcajul și barierele de acces.Parcarea va avea o suprafață de aproximativ 5000 mp, cu 111 locuri, 7 dintre acestea fiind pentru persoanele cu dizabilități, alte 2, pentru autocare, iar restul, pentru autoturisme. Parcarea va deservi nu numai Bazinul de înot, ci și populația care are nevoie de parcare în zona respectivă.Între timp, așteptăm ca și Compania Națională de Investiții să finalizeze procedurile de recepție pentru lucrările ce s-au efectuat în cazul Bazinului de înot, pentru ca obiectivul să fie predat Consiliului Județean Mehedinți.Avem intenția ca în cel mai scurt timp să îl deschidem pentru ca locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin și cei din județ să se poată bucura de el.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Investiția a fost una amplă și de durată. Însă, când totul va fi finalizat, Bazinul de înot din Drobeta-Turnu Severin va intra în topul celor mai moderne astfel de imobile din țară.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze