Connect with us

Politică

MOMENT DE DOLIU, PENTRU MOARTEA POLITICĂ A LUI VIRGIL POPESCU

Prezent în cadrul unei emisiuni televizate locale, palidul fost ministru al Energiei, Virgil Popescu, a reușit să se mai facă încă o dată remarcat, prin aberațiile delirante pe care le-a înșiruit. Vizibil tras la față, ca mâțul la :)oaie, a încercat o formă de reproș față de primarii care au plecat din PNL. Ca un iubit furios și frustrat, gelos peste măsură pe farmecul lui Aladin Georgescu, acesta s-a văicărit de faptul că, a fost părăsit, deși nu ar fi existat motive, căci banii, au curs necontenit în primării.

Lipsit de vlagă și putere, dar încă pe poziție, a explicat câte a putut face el pentru „trădători” și că nu ar fi meritat acest tratament. Însă, milogeala lui Virgilică nu mai surprinde pe nimeni, căci cu săptămâni în urmă, anterior transferurilor PNL-PSD, aceiași primari erau hăituiți pe unde-i prindea disperatul. Că era o chermeză, că dădea omul cu coasa acasă, că punea o pomană, hop și Virgil cu poza, însoțită de o descriere fulgerătoare despre #administrațiileliberale. Fugeau domnule primarii, de ziceai că vin tătarii. Închideți ușile, ferecați ferestrele, ascundeți nevestele, vine Virgil Popescu! Mârlănie fără limite, să dai cu noroi, în aia pe care nu mai conteneai să-i lauzi, scurt timp în urmă. Dar așa cum ne-am obișnuit, distinsul fură curent, în mod constant și-n formă continuă, înlocuind subit fugarii, cu noii candidați ai PNL, câștigători 100%.

În scena 2, dubla 10 a penibilului, că să spele rușinea sa de impotent politic, ne face prezentarea unor sondaje, executate de PNL, în care se plasează pe el cu un procent de 28%. Ne întrebăm ce fumează, că poate ne trece prin cap să candidăm pe undeva.

Aproape câștigător al alegerilor pentru Primăria Severinului și al Consiliului Județean Mehedinți în anul 2024, conform sondajelor, Virgil Popescu pare că a trecut pe la Baba Vanga înainte de emisiune. De atâta prostie și infatuare, nici televizorul cu mileu nu a mai rezistat, căci i s-a înnegrit ecranul, în semn de doliu pentru moartea politică a lui Virgil Popescu.

Sursa foto: Captură Terra Sat

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. nero

    27 octombrie 2023 at 19:39

    Mai omule de ce dracu nu te-ai opus prelungirii contractului cu Mehedinti gaz,la fel ca Primarul Screciu cară a prelungit acest contract care a dus la întârzierea introducerii gazului în case.Sa va fie rușine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze