Connect with us

Restart News

ZIUA ARMATEI ROMÂNE, MARCATĂ LA DROBETA-TURNU SEVERIN

O delegație din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, condusă de vicepreședinții Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă și Ionică Negru, a participat astăzi la ceremonialul militar religios organizat în Garnizoana Drobeta Turnu Severin, cu ocazia Zilei Armatei Române.

Armata Română este garantul suveranității și independenței noastre. De-a lungul istoriei, Armata Română a arătat că poate face față provocărilor cu demnitate și eficiență. Nu putem să uităm sacrificiile pe care militarii noștri le-au făcut de-a lungul anilor. Unii dintre ei au plătit prețul suprem pentru apărarea patriei noastre. Cu recunoștință și respect, îi comemorăm astăzi pe acești eroi și le aducem un omagiu binemeritat! În zilele noastre, trupele române participă la misiuni internaționale de menținere a păcii și se angajează în proiecte umanitare, ceea ce ne face să ne simțim mândri de implicarea noastră la nivel global! Militarii români sunt, cu adevărat, steagul și simbolul mândriei naționale. Sărbătorim Ziua Armatei Române cu mândrie și speranță că viitorul aduce prosperitate, pace și securitate pentru toți românii. La mulți ani, Armata Română!”, este mesajul transmis de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, celor prezenți la eveniment.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze