Connect with us

Regiunea Sud-Vest

S-AU ÎNCHEIAT LUCRĂRILE DE CONSOLIDARE DIN CLISURA DUNĂRII, ÎN ZONA „CHIPUL LUI DECEBAL”

Lucrările de consolidare din zona „Chipul lui Decebal” s-au încheiat. Constructorii au lucrat la infrastructura și suprastructura drumului și au executat un zid de sprijin, pe o lungime de 65 de metri, pentru stoparea alunecări versantului pe stradă. DRDP Craiova a aplicat constructorului penalități de întârziere a lucrărilor în valoare de peste 122.000 lei.

Pentru consolidarea corpului drumului au fost forați, armați și betonați 50 de piloți cu un diametru de 1080 mm, a fost refăcută infrastructura cât și suprastructura drumului, au fost montați parapeți metalici și urmează aplicarea marcajului, atât pe partea carosabilă cât și în zona parcării. Pe partea dreaptă a fost executat un zid de sprijin, pe o lungime de 65 de metri, pentru stoparea alunecări versantului pe partea carosabilă. Banda de circulație provizorie, pe care s-a circulat pe perioada lucrărilor, se va transforma în locuri de parcare. DRDP Craiova a aplicat constructorului penalități de întârziere a lucrărilor în valoare de peste 122.000 lei. Pe DN 57 DRDP Craiova a pregătit documentația și va lansa în licitație publică încă două astfel de lucrări de consolidare, pe raza localității Eșelnița”, transmite DRDP Craiova.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze