Connect with us

Regiunea Sud-Vest

Doljean bănuit de comiterea infracţiunii de viol, reţinut de poliţişti

Pe data de 3 august, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, din comuna Breasta, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

,,La data de 2 august a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 23 iulie a.c., în intervalul orar 23.00-24.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Breasta, bărbatul profitand de absenţa concubinei sale, ar fi întreţinut, prin constrângere fizică şi psihică, un raport sexual cu fiica acesteia, în vârstă de 9 ani, cu care locuia în acelaşi imobil.

Ieri, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DGASPC Dolj, minora împreună cu alţi 4 minori, fiind instituţionalizaţi dimineaţa zilei de astăzi.” a precizat Inspectoratul de Poliție al județului Dolj.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze