Connect with us

Administrație

ALADIN GEORGESCU: LUCRĂRILE DE PROIECTARE ȘI EXECUȚIE PENTRU „PAVILIONUL ADMINSITRATIV”, SCOASE LA LICITAȚIE

Vechea clădire, unde se afla  Căminul Studențesc cu câțiva ani în urmă, se va transforma într-un ” Pavilion Administrativ”, aflat în patrimoniul Consiliului Județean Mehedinți. Clădirea urmează să fie reabilitată, pentru a deservi ca sediu mai multor instituții deconcentrate.

” Licitația pentru atribuirea contractului pe proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru proiectul “Renovare energetică a clădirilor publice – Pavilion administrativ”, a fost lansată la sfârșitul săptămânii trecute, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2.11.2023″, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lucrările ce vor fi efectuate sunt ample. Se va lucra atât la interior, cât și la exterior.

” În cadrul proiectului, se vor reface fațadele imobilului construit în urmă cu 45 de ani, se vor reface finisajele, se vor înlocui tâmplăria, rețeaua de distribuție a agentului termic și se va reface rețeaua de distribuție a apei calde menajere, se vor monta panouri fotovoltaice și panouri solare.

Totodată, se vor revizui și reface instalațiile electrice interioare, se vor înlocui obiectele sanitare și corpurile de electrice cu unele cu LED.

Instalația de canalizare interioară se va reface, de asemenea. Clădirea va avea sistem de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu, dar și sistem de supraveghere video.

Totodată, se vor amenaja aleile, o parcare și se vor monta stații de încărcare”, a continuat președintele CJ.

Astfel,  Pavilionul Administrativ va deveni una dintre cele mai moderne clădiri din Drobeta- Turnu Severin, pentru sediul instituțiilor subordonate Consiliului Județean Mehedinți: Direcția Geoparc, DGASPC, CJRAE și Direcția Publică Comunitară Județeană de Evidență a Persoanelor Mehedinți.

Valoarea totală a contractului este de 12 454 135 lei, finanțare prin PNRR – Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea Renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități locale, Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze