Connect with us

Restart News

ZI LIBERĂ PENTRU ELEVI ȘI PROFESORI ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, ȘCOLILE VOR FI ÎNCHISE

Zi liberă pentru elevi și profesori în această săptămână. Ziua Internațională a Educației este sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. Anul acesta pică într-o zi de joi. 

Conform ordinului privind structura anului școlar actual și contractului colectiv de muncă la nivel de învățământ, în data de 5 octombrie nu se organizează cursuri, elevii și profesorii fiind liberi.

În ziua de 5 octombrie – Ziua Internațională a Educației și în zilele nelucrătoare / de sărbătoare legală prevăzute de lege și de contractul colectiv de muncă aplicabil nu se organizează cursuri”, se arată în Ordinul privind structura anului școlar 2023-2024.

Tot în luna octombrie, dar spre final, se încheie și primul modul de studiu din anul școlar 2023 – 2024. Ultima zi de școală din modulul 1 este 27 octombrie. În perioada 28 octombrie – 5 noiembrie toți elevii vor fi în vacanță.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze