Niciun comentariu

TÂNĂR FĂRĂ PERMIS, REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CĂ A FURAT O MAȘINĂ

Un tânăr de 23 de ani din comuna Jiana, județul Mehedinți a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore după ce i-a furat unui bărbat, din aceeași localitate, autoturismul. Omul a lăsat mașina în fața casei, neasigurată și cu cheile în contact, iar a doua zi a găsit-o parcată în altă poziție.  Proprietarul a alertat poliția, care la scurt timp l-a identificat pe făptaș. Tânărul, care nu avea nici permis de conducere a ajuns în arestul poliției.

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani, din comuna Jiana, despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că în noaptea de 25/26 septembrie a.c., bărbatul a lăsat autoturismul în fața locuinței, neasigurat și cu cheile în contact, iar în dimineața următoare l-a găsit poziționat altfel. Cu ocazia activităților desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Judecătoria Vânju Mare, a fost identificată persoana bănuită de folosirea autovehiculului,  un tânăr de 23 ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore. La data de 28 septembrie a.c., bărbatul va fi prezentat Judecătoriei Vânju Mare cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, transmite IPJ Mehedinți 

Cercetările continuă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: Furt, ipj mehedinți, masina, restartnews, retinut, tanar

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed