Connect with us

Regiunea Sud-Vest

Update: HOȚUL DE 100.000 EURO DECLARĂ: FATA PRIMARULUI MI-A DAT BANII

Update: Autorul furtului de 100.000 de euro de la Dârvari a fost arestat pentru 30 de zile, Tribunalul Mehedinți a decis plasarea lui în arest preventiv. Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că, banii i-au fost dați de către fiica primarului, mai exact, suma de 80.000 în euro, restul banilor în lei. Nu se știe însă, pană la acest moment, ce sumă s-a recuperat din banii furați.

În mai puțin de o săptămână, oamenii legii l-au prins hoțul care a furat 100.000 euro, furt care a pus pe jar autoritățile mehedințene.

Este vorba despre un tânăr de 31 de ani din aceeași localitate cu primarul PSD Ionuț Gîrgă, Dârvari, cunoscut cu antecedente. Acesta a declarat în prezența presei, la sediul IPJ Mehedinți, că fiica primarului, în vârstă de 20 de ani, este cea care i-a dat banii. A fost dus la audieri pentru interogatoriu, pasibil de o reținere de 24 de ore și pus sub acuzare pentru furt calificat.

Nu se știe până la acestă oră, ce sumă s-a recuperat din banii furați.

Jaful din comuna Dârvari ridica, încă de la acel moment, mai multe semne de întrebare: proveniența banilor(100.000 de euro), pe care primarul Gîrgă îi avea în casă, dar nu și în declarația de avere, modul de acțiune al jafului, reamintim, camerele de supraveghere au fost ”fentate” de către hoț și, extrem de important, cine a fost cel care a dat pontul.

 Cazul pare a fi unul destul de complicat, cu implicarea fetei primarului păgubit, din declarațiile autorului. Lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată, după interogatoriul inculpatului, efectuat de procurorul de caz, primarul Ionuț Gîrgă, fiind pus în situația, de a-și acuza de furt, propria fiică.   

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze