Connect with us

Restart News

DEPOZITELE DE FIER VECHI DIN STREHAIA, VERIFICATE DE COMISARII GĂRZII NAȚIONALE DE MEDIU. S-AU APLICAT AMENZI DE 290.000 DE LEI

Controale ale comisarilor de la Garda Națională de Mediu, la Strehaia, în rândul administratorii firmelor care se ocupă de colectarea fierului vechi și a materialelor reciclabile.  

Comisarii Gărzii Naționale de Mediu, însoțiți de jandarmi au verificat, miercuri, pe 12 septembrie, șapte astfel de depozite.

În cele mai multe cazuri, administratorii au lipsit de la controale, dar, în cele din urmă, toți au fost sancționați pentru neregulile găsite.

La unul dintre depozite, comisarii de mediu au descoperit saci întregi cu cartuşe pentru imprimante, aduse din străinătate, fiind puțin probabil că aceste materiale să poată fi reciclate la Strehaia.

Sunt deșeuri și din import. Am găsit pe un amplasament mai multe tonere de proveniență din Italia, o să verificăm actele de proveniență și atunci o să putem lua deciziile finale.” A declarat pentru Știrile ProTv, Florin Bănică, comisar șef adjunct Garda Națională de Mediu.

La finalul controlului, comisarii de mediu au dat șase amenzi în valoare totală de 290.000 de lei.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze