Connect with us

Regiunea Sud-Vest

CNAIR A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU PROIECTAREA LOTULUI 3 AL DRUMULUI DE MARE VITEZĂ FILIAȘI-LUGOJ

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat miercuri contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj, în valoare de 22,29 milioane de lei, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

CNAIR a semnat astăzi contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj (230 km)! Asocierea de proiectanţi români are la dispoziţie 22 de luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei Lotului Domaşnea-Caransebeş (44 km). Contractul cu o valoare de 22,29 milioane de lei (fără TVA) este finanţat prin Programul Transport 2021-2027”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Acesta a subliniat că în acest moment, între Filiaşi şi Caransebeş (179 km), sunt semnate 3 din cele 4 contracte pentru proiectarea drumului de mare viteză Filiaşi-Lugoj, potrivit Agerpres.

După ce va fi construit, acest drum va contribui la dezvoltarea economică a zonelor tranzitate prin asigurarea accesului persoanelor şi mărfurilor la reţeaua TEN-T”, a mai scris ministrul Transporturilor pe pagina de socializare. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze