Connect with us

Restart News

Pompierii mehedințeni pe podium la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

Doi pompieri mehedințeni, lt. col. Lavinia Mariana Brebu și lt. col. Adrian Bratu, au obținut rezultate impresionante la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, ce s-au desfăşurat, în perioada 31 iulie – 7 august 2023, în Canada.
Aceștia au reușit să câștige nouă medalii, dintre care şase la probele de înot şi trei la disciplina atletism.
În cadrul acestor jocuri, competiția este una acerbă, întrucât reunește pompieri, poliţişti şi jandarmi, din peste 60 de țări, care sunt foarte bine pregătiți, uniţi de pasiunea pentru sport.
Col. Lavinia Brebu a reușit să câștige şase medalii, dintre care două de aur, două de argint și două de bronz. Ea a devenit campioană mondială la probele: 100 m – spate și ştafetă 450 m – mixt, fiind medaliată cu argint la 200 m – mixt și ştafetă 450 m – liber și bronz la 50 m – bras și 200 m liber.
Sportiva este la cea de-a șaptea participare la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, unde a cucerit, în total, 40 de medalii, dintre care: 13 de aur, 15 de argint şi 12 de bronz.
Și lt. Col. Adrian Bratu, a obținut rezultate excelente, devenind campion mondial la proba de 400 metri plat, câștigând medalia de argint la săritura în lungime și medalia de bronz la proba de 200 metri plat.
Pompierul a fost la cea de-a treia participare în cadrul acestor jocuri, unde a reușit să cucerească 11 medalii: una de aur, șapte de argint și trei de bronz.

Dacă în sport fac echipă împreună, în viața privată au reușit să-și întemeieze un cămin, rodul iubirii lor fiind Francesca, fiica în vârstă de doar un an.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze