Connect with us

Regiunea Sud-Vest

JUDEȚUL GORJ, ZDRUNCINAT DE CUTREMUR, NOAPTEA TRECUTĂ

Un nou cutremur puternic a avut loc în județul Gorj. Potrivit ultimelor măsurători, acesta a avut o intensitate de 4,4, iar epicentrul a fost lângă municipiul Târgu Jiu. Zidurile și mobila din locuințe s-au mișcat, iar cutremurul a fost resimțit și în Mehedinți.

În ziua de 18.07.2023, 23:30:55 (ora României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 10.2 km.Cutremurul s-a produs la 14km NV de Targu Jiu, 65km NE de Drobeta-Turnu Severin, 72km S de Hunedoara, 87km S de Deva, 97km V de Ramnicu Valcea, 99km E de Resita.

Oamenii au anunțat pe rețelele de socializare că seismul s-a simțit tare în localitățile Lupeni, Glogova, Târgu Jiu, Motru, dar și în alte localități din zonă. Potrivit primelor informații, epicentrul a fost în localitatea Rasova. Nu s-au raportat pagube materiale sau victime.În cursul acestei zile, un alt seism cu magnitudinea de 2,2 s-a produs la 14,8 km adâncime, în Gorj.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze