Connect with us

Restart News

MAȘINĂ DE TEREN TICSITĂ CU MIGRANȚI, OPRITĂ DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ

O mașină în care se aflau 17 migranți din Irak și Siria a fost implicată  într-un accident rutier, în această dimineață, în localitatea Erghevița din comuna Șimian. 

11 adulți și 6 minori se aflau în autoturismul urmărit de un echipaj al ITPF Giurgiu. La vederea poliţiştilor de frontieră șoferul a virat brusc pe un drum lateral, pentru a evita filtrul de control și s-a lovit de un cap de pod.

Imediat a fost solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanţă, care a sosit la faţa locului pentru acordare de îngrijiri medicale. Persoanele au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita internare. Din primele verificări a rezultat faptul că persoanele sunt din Irak şi Siria. Poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi desfăşoară activităţi la faţa locului cu privire la accidentul rutier.” Transmite Poliția de Frontieră din Mehedinți

Totodată, polițiștii de frontieră  desfăşoară acţiuni specifice pentru identificarea şoferului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze