Connect with us

Restart News

Minor dispărut dintr-un centru de plasament din Cluj, găsit în Drobeta-Turnu Severin

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta-Turnu Severin au procedat la identificarea unui minor, care se afla în sensul giratoriu situat la intersecția dintre Centura Ocolitoare a Municipiului Drobeta-Turnu Severin și strada I.C. Brătianu.

În urma discuțiilor purtate cu tânărul de 15 ani, din Republica Moldova, a reieșit faptul că acesta a fugit dintr-un centru, din municipiul Cluj.

„În urma verificărilor efectuate in bazele de date, s-a constatat faptul că minorul a fost dat dispărut de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, la data de 24 septembrie 2022, acesta părăsind voluntar un centru din Cluj Napoca, de pe strada General Eremia Grigorescu.

Minorul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, unde s-a stabilit că nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis nicio infracțiune, urmând să fie internat într-un centru de plasament.” transmite IPJ Mehedinți

S-a luat legătura cu Serviciul Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, urmând a fi dispusă revocarea căutării la nivel național.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze