Niciun comentariu

UN JANDARM AFLAT ÎN TIMPUL LIBER A INTERVENIT PENTRU EVITAREA UNEI TRAGEDII

O femeie de 32 de ani care amenința că are de gând să se sinucidă a fost salvată de un jandarm mehedințean aflat în timpul liber. Pus în fața unei situații neașteptate generată de prezența unei femei întinsă pe asfalt care amenința că se sinucide, subofițerul a realizat că intenția femeii se poate transforma într-o tragedie. S-a apropiat de urgență de persoana în cauză, interacționând cu aceasta și reușind să o calmeze. Femeia de 32 de ani amenința că va merge să se arunce în Dunăre, pe fondul unei stări depresive, aspect confirmat de mama și mătușa femeii, prezente la fața locului, care încercau, de asemenea, să o facă să renunțe la gest.


Având în vedere experiența acumulată în cadrul Dispeceratului unității în preluarea unor cazuri care necesită intervenție rapidă, jandarmul a realizat gravitatea situației, solicitând sprijin pe numărul de urgență 112. Până la sosirea Ambulanței, colegul nostru a reușit să o liniștească pe femeie și să o determine să renunțe la intenția de a se sinucide. Un gest civic și responsabil prin care jandarmul a dovedit atât prezență de spirit cât și empatie față de cetățenii care au nevoie de ajutor.” Transmite Jandarmeria Mehedinți


Plutonierul major Bogdan Stănică își desfășoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Mehedinți din anul 2018, în prezent fiind încadrat la Serviciul Management Operațional.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: jandarmeria mehedinti, mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed