Connect with us

Restart News

MAI MULȚI TINERI DIN MEHEDINȚI, AFLAȚI ÎN GRIJA DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PROTECȚIA COPILULUI AU PROMOVAT CU SUCCES EXAMENELE DE BACALAUREAT ȘI EVALUARE NAȚIONALĂ

11 copii din Mehedinți, aflați în grija statului, au reușit să promoveze examenul de evaluare națională. Cei mai mulți se află de la vârste fragede în grija asistenților maternali, ori în centrele de plasament din subordinea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. 

Angajații de acolo se străduiesc să le ofere, pe lângă condițiile materiale și sprijinul afectiv de care tinerii au nevoie ca să obțină performanțe școlare. 

Astfel, cu grijă și multă implicare, cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului reușesc să îi îndrume pe copii spre școală, iar mulți dintre ei obțin performanțe.

Pe lângă cei 11 tineri care au trecut cu bine peste examenul de evaluare națională, alți doi au promovat examenul de bacalaureat, anul acesta.

11 elevi, care beneficiază de o măsură de plasament, au promovat examenul de capacitate şi alţi doi tineri, examenul de bacalaureat cu medii bune, dând dovadă de performanţă şi un bun exemplu de seriozitate. Cu toate că viaţa nu le-a surâs de fiecare dată, aceşti tineri şi-au învins destinele şi au demonstrat că viitorul ţi-l creezi singur, cu puţină ambiţie şi iscusință. Iată o dovadă clară că se poate! Felicitări, dragi tineri pentru rezultatele obţinute. Vom fi mereu alături de toţi copiii din centrele noastre şi îi vom spijini în permanenţă pentru a-i ajuta să devină adulţii de care societatea are nevoie. Ne mândrim cu rezultatele voastre!” declarat directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi, ADRIAN BIDILICI.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze