Connect with us

Restart News

ACCIDENT PE CENTURA SEVERINULUI, O PERSOANĂ RĂNITĂ

Un impact violent s-a produs pe Centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, la intersecția cu strada Cicero, în această seară. Două autoturisme s-au lovit puternic, o persoană a ajuns la Spitalul Județean de Urgență, cu răni multiple.

Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere dotată cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ.În urma accidentului, a rezultat o victimă, conștientă și cooperantă, care a primit îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Unitarea de Primiri Urgențe de către echipajul SAJ. Cea de-a doua persoană implicată în accident a refuzat examinarea medicală. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismele implicate în accident „, comunică ISU Mehedinți.

Poliția face cercetări la fața locului, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze