Connect with us

Administrație

UN NOU DRUM JUDEȚEAN INTRĂ ÎN LUCRU

Astăzi a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul “Reabilitare/Modernizare DJ 671E, tronsonul Pârvulești (km 5+000, sector început sector betonat) – Căzănești km 19+888 ( int. cu DN 67).

La semnarea contractului au participat primarul comunei Căzănești, Aurel Popescu și reprezentantul asocierii de constructori din județul Mehedinți, care a câștigat licitația.

Este vorba despre o lungime de 15.042 km, cu o durată de proiectare de 4 luni și un timp de execuție de 16 luni. Pe lângă platforma de rulare, se vor realiza 2 poduri noi, în apropierea intersecției cu DN 67 și la Govodarva, peste 400 accese la proprietăți, 9 stații de autobuz, 45 drumuri laterale, dispozitive de scurgere a apelor, trotuare în interiorul localităților și lucrări privind siguranța circulației ce constau în marcaj, indicatoare și borne. Continuăm investițiile în infrastructură! Drumuri bune să aveți!” Transmite Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Valoarea contractului este de 40.695.383,44 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” și de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți.

Drumul traversează teritoriul administrativ al comunelor Corcova, Căzănești, Șișești.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze