Niciun comentariu

LA SECȚIA TBC A SPITALUI SE CONSTRUIEȘTE AL TREILEA CORP DE CLĂDIRE NOU

Ambulatoriul Secțiilor Pneumologie I și II, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin, este în plin proces de reabilitare. Ample lucrări de modernizare se desfășoară în cadrul proiectului implementat de Consiliul Județean Mehedinți. Pe lângă clădirea existentă, se construiesc noi corpuri de clădire.

” Astăzi s-a turnat radierul Corpului S2, al treilea corp nou construit în cadrul proiectului.În paralel, se montează încălzirea în pardoseală, se toarnă șape la interior, se realizează instalații sanitare și electrice, dar și climatizarea.Mă bucur că au fost depășite problemele inerente întâmpinate în cazul proiectelor de o asemenea complexitate, iar acum, lucrările sunt în linie dreaptă, pentru ca până la sfârșitul anului, să avem un procent de execuție cât mai aproape de 100% pentru bugetul din fonduri europene, urmând, ulterior, să se realizeze lucrările neeligibile, acoperite din bugetul Consiliului Județean”, declară președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Valoarea totală a proiectului “Modernizarea, reabilitarea și dotarea Ambulatoriului Secțiilor Pneumologie I și II din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin” este de 20.781.200 lei, din care 9.416.019 lei sunt cheltuieli eligibile în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, iar 11.365.180 lei sunt cheltuieli neeligibile, suportate de Consiliul Județean Mehedinți.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul judetean mehedinti, Investiții, sectia tbc

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed