Connect with us

Administrație

COMUNĂ UITATĂ DE INVESTIȚII DAR CĂUTATĂ DE TURIȘTI DIN TOATĂ ȚARA

Ca să rezolve problema inundațiilor apărute după fiecare ploaie torențială, în preajma complexului balnear Bala, managerul unității a preluat lucrările aflate în atribuția primăriei.

Astfel, directorul complexului a demarat pe cheltuiala unității, lucrările pentru decomaltarea unui șanț de drenare a apei și de reabilitare a unui drum plin de gropi. Totul pentru ca turiștii și localnicii din Bala să se bucure de condiții decente în stațiune:

Am decolmatat vechiul șanț de drenare a apei ce se scurge de pe dealuri, apă ce traversa drumul si crease mai multe bălți în fața intrării la ștrandurile unde se face si tratamentul cu nămol. Mai mult de atât , am înfundat si gropile de pe drum , gropi în care turiștii si locuitorii comunei își stricau zilnic mașinile. Dacă cei care trebuie să facă se fac că nu văd , eu nu fug de implicare și nici de muncă. Sunt mulțumit că astăzi , după vreo 6 ore de muncă , s-a reușit rezolvarea celor două probleme care afectau atât turiștii cât si locuitorii comunei,” declară Dragoș Năstasie, managerul complexului balnear Bala

Reamintim că în urma ploilor de săptămâna trecută, gospodăriile și subsolul complexului Bala au fost serios inundate. 

Primăria comunei Bala nu reușește să țină pasul cu nevoile oamenilor, dovadă fiind faptul că, la capitolul investiții, localitatea este mult în urma comunelor dezvoltate din Mehedinți. Asta deși stațiunea Bala este din ce în ce mai căutată de turiști din toată țara. Nici de această dată, reprezentanții primăriei Bala nu au fost de găsit pentru a comenta această situație.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze