Connect with us

Administrație

SĂRBĂTOARE ÎN COMUNA ȘIMIAN, MEHEDINȚI: ”PE DRUMUL LUI TUDOR VLADIMIRESCU”

Devenit tradiție în rândul locuitorilor din comuna Șimian, și nu numai, evenimentul de omagiere a conducătorului revoluției de la 1821, domnitorul Tudor Vladimirescu, va avea loc și anul acesta, prin implicarea autorităților locale, duminică, 12 iunie. Primăria comunei Șimian ne invită să luăm parte la sărbătoarea ”Pe drumul lui Tudor Vladimirescu 2022”, organizată la Centrul Cultural Cerneți, sat Cerneți. Realizatorii evenimentului ne-au pregătit o serie de activități, pornind de la o incurisiune în istoria locului, Cula lui Tudor Vladimirescu, trecând printr-un vernisaj de expoziție foto al insulei Ada-Kaleh, acordarea unor premii de excelență, readucerea aminte a personajelor marcante ale locului și lansări de carte. Pasionații de echitație vor avea posibilitatea să participe la activitatea ”Călări pe drumul lui Tudor Vladimirescu”.

Evenimentul va continua cu un spectacol de muzică populară, cu artiști din folclorul mehedințean și se va încheia cu un impresionant foc de artificii.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze