O NOUĂ FÂNTÂNĂ A FOST DESCHISĂ ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

De astăzi, severinenii pot consuma cu încredere apă de izvor de la fântâna Marinarul din Drobeta-Turnu Severin. Municipalitatea a efectuat o serie de lucrări în zonă, iar la încheierea lor, analizele de laborator au indicat faptul că apa este sigură pentru consum. Fântâna Marinarul este cea de-a doua redeschisă de autorități, după reabilitarea celei de la Cetatea Medievală, acolo unde primăria a montat echipamente speciale pentru ca apa să redevină potabilă.

Fântâna situată pe Bulevardul Dunării din Drobeta-Turnu Severin a fost redeschisă astăzi, după ce autoritățile locale au realizat aici mai multe lucrări de igienizare și înlocuire a pieselor vechi și deteriorate. Imediat ce analizele de laborator au confirmat că apa este sigură pentru consum, fântâna a fost redeschisă.

Noi chiar avem un proiect prin care încercăm să reabilităm toate fântânile ce au avut odată apă potabilă, sunt multe investiții de făcut, în acest moment așa cum arată și analizele, apa este potabilă. În acest moment mai avem patru fântâni în municipiu, pe care încercăm să le reabilităm.” A transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin

Primăria Severinului are în plan să reabiliteze toate fântânile cu apă de izvor din municipiu. Pe lângă fântâna Marinarul, a fost reparată și redată oamenilor, luna trecută, și fântâna de la Cetatea Medievală, acolo unde municipalitatea a investit în echipamente speciale de tratare a apei. Apa de la fântâna Marinarul a redevenit potabilă după cinci ani. Lucrările efectuate în zonă au fost realizate cu bani de la bugetul local.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Apa potabilă, drobeta turnu severin, marius screciu, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed